Digital Specialist

Context Media fortsätter växa och stärker nu upp teamet med ytterligare en Digital Specialist.

 

Vi söker dig som brinner för kopplingen mellan digital media och kreativa kommunikationslösningar.

 

Som digital specialist kommer du ingå i kundteam och framför allt arbeta med köp, optimering och uppföljning i digitala kanaler för att vi ska uppnå kundernas affärs- och kommunikationsmål.

 

Som person är du prestigelös och noggrann och har ett strukturerat arbetssätt. Du är nyfiken, proaktiv och har koll på digital marknadsföring sedan tidigare, antingen från skolan, byrå eller från kundsidan.

 

Vi söker dig som har relevant utbildning inom marknadsföring/media och har viljan att lära dig jobba i operativa system. Kunskaper att jobba med Business Manager, Google Ads, Snapchat, LinkedIn

m fl. är meriterande.

 

Vi erbjuder en spännande arbetsplats med högt i tak och goda utvecklingsmöjligheter. Vi arbetar med varumärken som Löfbergs, Guldfågeln, Autoexperten, Älvsbyhus m fl.

 

Context Media är en oberoende mediebyrå i Sverige med kontor i Luleå, Umeå, Stockholm och Växjö. Vi är medlemmar i Sveriges Mediebyråer och har för tredje året i rad blivit nominerad till Årets Byrå. Sedan hösten 2021 ingår vi i mediekoncernen Thinc Collective.

 

Placeringsort: Umeå

 

För mer information om tjänsten, kontakta Peter Westman.

peter@contextmedia.se, 070-676 79 79.

Vi intervjuar sökande löpande.